Tuinmachines
79
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-79,bridge-core-2.0.9,,boxed,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Merken

Op zoek naar een grasmaaier, kettingzaag of tuinfrees?
Tuinmachines Jurgen Heerman biedt een ruim gamma aan professionele tuinmateriaal.
Verdeler van topmerken als Stihl, Viking en Kärcher. Inclusief degelijk onderhoud na verkoop.

Stihl

Al meer dan 85 jaar is Stihl ‘sterk werk‘!
Hun innovatieve techniek, ergonomische vormgeving én voorbeeldige kwaliteit hebben de Stihl motorzagen tot het best verkopende merk gemaakt.

Stihl ontwikkelt de meest uiteenlopende toepassingen voor motorzagen: van de compacte hobbyzaag tot de beresterke profizaag met een vermogensspectrum van 1,2 tot 6,4 kW (1,6 tot 8,7 PK).

Maar er is meer…

Op moeilijk terrein waar de motormaaier tekort schiet, zijn de bosmaaiers van Stihl in hun element. Bladblazers & zuighakselaars van Stihl laten niet alleen bij openbare evenementen een schone indruk achter. Ook waar grote percelen moeten worden bevrijd van blad- of gemaaid gras leveren zij grootse prestaties.

Het functioneren van een motor en zijn levensduur hangt af van de brandstof. Daarom  biedt Stihl een hoogwaardig programma brandstoffen en smeermiddelen, precies afgestemd op elk type machine.

Alle specifieke Stihl vetten, reinigingsmiddelen en sprays zijn verkrijgbaar bij Tuinmachines Jurgen Heerman!

stihl

Viking

Met de betrouwbare Viking grasmaaiers wordt tuinonderhoud gemakkelijk & veilig. Naast de klassieke grasmaaiers behoren ook gepatenteerde multimaaiers tot het aanbod, inzetbaar bij zowel maaien als mulchen.

De verticuteermachines van Viking geven met hun metalen messen lucht en licht aan uw gazon. Onkruid, mos en oud snijafval krijgen geen kans meer.

De innovatieve Viking zitmaaiers combineren betrouwbare kwaliteit met de modernste techniek. Hun maairesultaat is verbluffend, hun rij- en bedieningscomfort buitengewoon.

Viking hakselaars zijn de ideale tuinhelpers voor het reduceren van organisch materiaal, de productie van mulchmateriaal en bij de voorbereiding van het composteren.

De Viking motorhakfrezen gaan door dik en dun. Met hun betrouwbare techniek én compacte constructie garanderen ze een multifunctioneel gebruik.

De door Viking ontwikkelde benzine is langer houdbaar. Dit vrijwaart de kleppen en zuigers en verhoogt zo de levensduur en het vermogen. Beschikbaar bij Tuinmachines Jurgen Heerman!

viking

Kärcher

Als uitvinder van de eerste hogedrukreiniger in 1950 blijft Kärcher als wereldmarktleider het topmerk dat nagenoeg alles schoon krijgt: zowel bij het reinigen van grote oppervlakken als het verwijderen van hardnekkig vuil tot het schoonmaken van onbereikbare hoeken.

Tot op vandaag breidt Kärcher zijn productprogramma nog steeds uit met ideale toepassingen voor huishouden én industrie.

Compactklasse: verbazingwekkend krachtig in de kleinste ruimte. Deze compacte hogedrukreinigers zijn even snel ter plaatse als ze achteraf weer opgeborgen kunnen worden.

Middenklasse: voor dagelijkse reiniging van machines en oppervlakken. Een machine met een grote actieradius om ook moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken en compact!

Superklasse: voor intens & permanent gebruik op de bouw, in de landbouw, in de industrie en bij gemeenten.

Speciaalklasse: voor toepassingsgebieden met speciale veiligheidsvoorschriften, voor extreme verontreiniging of bijzondere gebruiksplaatsen.

karcher

Onderhoud en herstellingen

Tuinmachines Jurgen Heerman verkoopt kwalitatief hoogstaande tuinmachines van topmerken als Stihl, Viking en Kärcher én biedt daarbij een vlotte dienst na verkoop.
Ons magazijn heeft zowat alle courante onderdelen op voorraad. Mocht er toch een onderdeel ontbreken, geen nood.
Als officiële verdelers van onze merken beschikken wij over uitstekende verbindingen met onze leveranciers.

Nieuws

  • Garage Jurgen Heerman is een merkonafhankelijke garage in Brakel met specialisatie in Audi en VW. Er is ook een ruim tweedhands aanbod met uitstekende service na verkoop als erkend Bosch Car Service garagist....

Contact

Openingsuren: van dinsdag tot donderdag van 8u30 tot 12 en 13 tot 18u, en op vrijdag en zaterdag tot 17u.

BTW BE0737.199.604 – Privacybeleid