Garage
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,bridge-core-2.0.9,,boxed,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Diensten

Onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt pech onderweg! Als Bosch Car Service garagist sporen we met de recentste Bosch technologie mogelijke storingen op.

Standaard voorzien we een grondige check-up van de motor. Daarbij worden olie en andere vloeistoffen gecontroleerd, ververst en bijgevuld. Dit verhoogt niet alleen het rendement van uw motor, het optimaliseert ook vitale functies.

Banden & velgen

Baanvastheid is van levensbelang. De contactzone tussen uw banden en de weg is maar een vuist groot. Die luttele vierkante centimeter moeten grip verzekeren, water afvoeren én uw remafstand binnen de perken houden.

Is het rubber van zomerbanden zo goed dat het bij elke temperatuur grip op de baan houdt? Of schakelt u zoals steeds meer chauffeurs beter over op winterbanden vanaf de herfst? Vraag advies  en vind zo de ideale banden & velgen voor uw auto.

Airco-nazicht

Airco in de auto is geen overbodige luxe meer. Tegenwoordig zijn 72% van alle personen- en bedrijfswagens uitgerust met airconditioning.

Als Bosch Car Service verdeler houdt Garage Jurgen Heerman uw airco in topvorm. Onze onderhoudsdienst voorkomt geurtjes én spoort defecten op. Wij kunnen uw aircosysteem legen & vacumeren, lek- en druktesten uitvoeren én het koudemiddel hervullen om blijvende schade te vermijden.

Remmen service

Als toeleverancier van complete remmenprogramma’s aan autofabrikanten is Bosch sinds jaar en dag koploper. Niet toevallig biedt Garage Jurgen Heerman u de meest up-to-date remoplossingen als erkend Bosch Car Service dealer.

Wij controleren het complete remmensysteem, ABS-, Tractie Controle- en ESP systeem. Bij elke onderhoudsbeurt checken wij de remvloeistof. Want hoe goed uw remsysteem ook is afgesteld, zonder optimale remvloeistof is de juiste remafstand nooit verzekerd…

Technische controle

Sinds 1933 al zijn voertuigen onderworpen aan regelmatige technische controle om de verkeersveiligheid van het Belgische wegennet te waarborgen. Een goede maatregel, al is dit vaak tijdrovend voor de bestuurders.

Of het nu om een regelmatige controle of keuring voor verkoop gaat: wij staan tot uw dienst en checken alle technische aspecten op voorhand, van de staat van de banden tot het afregelen van de lichten en het testen van de remmen. Zodat u snel en goedgekeurd de baan op kan….

Storingsdiagnose

Moderne auto’s zijn vaak uitgerust met veel electronica. Bij een storing lichten verklikkers op in het dashboard of gaan alarmpiepjes af. Veel chauffeurs negeren de signalen bij een storing en rijden door met een mogelijk defecte auto. Cruciale onderdelen van de wagen kunnen hierbij kapot gaan, met hoge reparatiekosten als gevolg.

Omdat wij garant staan voor de unieke Bosch Car Service, beschikken wij over accurate apparatuur die elk defect uitleest dat is opgeslagen in de boordcomputer van uw auto.

Vakkundige reparatie

Een defect aan uw wagen is nooit prettig. Het brengt onvoorziene kosten met zich mee en u moet soms uw auto een tijdje missen. Garage Jurgen Heerman werkt steeds met de beste apparatuur én de meest vakkundige monteurs.

Meer nog, omdat Bosch sinds jaar & dag onderdelen produceert voor de auto-industrie, is onze stock uitgebreid én steeds up-to-date. Plus: er staat altijd een vervangwagen klaar!Nieuwe wagens

Garage Jurgen Heerman is een merkonafhankelijke garage, gevestigd in Brakel.
Naast onze specialisatie in VW en Audi zijn alle merken via ons beschikbaar.

Elke nieuwe wagen krijgt u bij ons aan een interessante prijs én met dezelfde garantie en service achteraf als bij een merkgarage.
Wij zijn niet gebonden aan een vaste dealer en dat maakt onze dienst na verkoop zeer betaalbaar…

Bosch Car Service

bcs-logo

Garage Jurgen Heerman is een erkend Bosch Car Service verdeler en biedt zo de meest complete onderhoudsdienst van dit moment voor uw wagen: persoonlijk qua aanpak met betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Als vertegenwoordiger van dit topmerk bieden we samen met Bosch enorme voordelen:

  • De fabrieksgarantie op uw auto loopt ook door bij onze Bosch Car Service. Wij volgen 100% de voorschriften van de autofabrikanten waardoor zij onze reparaties officieel erkennen. Dus: elke herstelling onder fabrieksgarantie kost u ook bij ons helemaal niets!
  • Als Bosch Car Service garagehouder werken wij volgens het boekje en via hun softwarepakket beschikken wij over de meest actuele informatie van alle fabrikanten om het beste voor uw wagen te voorzien. Deze technische knowhow is van onschatbare waarde.
  • Wij gebruiken elke dag de meest up-to-date testapparatuur van Bosch. Een defect opsporen in de mechaniek van uw wagen of een betrouwbare diagnose stellen? Onze geavanceerde testapparatuur is snel en heeft oog voor elk detail.
  • Met Bosch Car Service bent u zeker dat er altijd originele onderdelen in uw wagen gemonteerd worden. Het Bosch netwerk is een snel en efficiënt distributiekanaal met het ruimste gamma aan originele onderdelen. Dat is Bosch aan ons én dus aan u verplicht!
  • Naast vitale auto-onderdelen produceert Bosch ook veiligheidssystemen als ABS en ESP voor alle merken.
  • De kennis van onze monteurs blijft actueel door de cursussen en trainingen die Bosch organiseert.

 

www.boschcarservice.be

Nieuws, tip & tricks

  • Bezoek dan de website van Tuinmachines Jurgen Heerman. We bieden een ruim gamma aan professioneel tuinmateriaal met topmerken als Stihl, Viking en Kärcher. Inclusief degelijk onderhoud na verkoop!...

Contact

Openingsuren: van dinsdag tot donderdag van 8u30 tot 12 en 13 tot 18u, en op vrijdag en zaterdag tot 17u.

BTW BE0737.199.604 – Privacybeleid